O nama.

MK Mountain Resort je osnovan 2008. godine, u okviru holding kompanije MK Group, jednog od najuspešnijih poslovnih sistema u Srbiji, u čijem sastavu se nalazi više od 35 povezanih preduzeća u zemlji i inostranstvu.

Resort čine Grand Hotel & Spa ****, Family Hotel Angella **** i Apartmani Konaci****. Svi objekti nalaze se u središtu turističkog centra i Nacionalnog parka, na 1770 m n.v.

Sa više od 1300 ležaja, MK Mountain Resort predstavlja najveći hotelski kompleks na Kopaoniku. Kompletan smeštajni kapacitet uz prateće sadržaje je renoviran i opremljen u skladu sa najvišim hotelskim standardima, a ukupna ulaganja u modernizaciju kompleksa u poslednjih pet godina iznose više od 23 miliona evra.

Primena svetskih trenodava i efikasne poslovne strategije, za kratko vreme rezultirali su revitalizacijom hotelskog kompleksa, a destinaciju vratili na mapu najpolularnijih ski centara u regionu, što je kompaniji donelo brojne nagrade i priznanja u sferi turističke privrede.

MK Mountain Resort je otvoren za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni, objedinjujući hotelske sadržaje i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi za aktivan porodični odmor, organizaciju manifestacija, svih vrta događaja, događaja, kongresa i konferencija, team­buildinga kao i sportskih dešavanja.

MK Group je krajem 2008. godine kupila hotel Grand i apartmanski kompleks Konaci – „Sunčani vrhovi“ na Kopaoniku od kompanije Internacional CG u restruktuiranju. Za upravljanje hotelskim kompleksom na Kopaoniku, u okviru MK Group poslovnog sistema, formirana je nova kompanija ­ MK Mountain Resort koja je ubrzo prerasla u jednu od vodećih hotelskih kompanija u Srbiji. Pored hotelskog kompleksa na Kopaoniku, kompanija upravlja 88 Rooms Hotelom**** u Beogradu. Pored modernizacije hotelskog kompleksa, misija kompanije je razvoj destinacije Kopaonik kao moderne zimske, letnje i kongresne destinacije i njeno pozicioniranje na tržištu JI Evrope, uz viziju o daljem širenju hotelskog biznisa u zemlji i regionu, a u cilju formiranja najjače menadžment kompanije na ovim prostorima, u domenu hotelskog biznisa.

  • 3 smeštajna objekta
  • Idealna lokacija na 1770 m n.v.
  • Sport i zabava

  • Organizacija događaja
  • Spa & Wellness
  • Animacija dece


Neka vam boravak u našim hotelima i apartmanima bude nezaboravan! Rezerviši